Hjemme Behandlinger til Baby

Bestil nu

Zoneterapi til spædbørn.

Jeg giver din baby zoneterapi behandling, der er en yderst nænsom behandling. Der er blide tryk og hold på fod, som dit barn ikke vil føle om ubehageligt.


Har du et spædbarn der skriger meget ?

Trækker benene op, mavekramper og til tider utrøstelig?

Der er hjælpen med zoneterapi et godt valg, det er en skånsom behandling, som giver en effektiv lindring til dit barn. Behandlingen af dit barn foregår hjemme i jeres trygge rammer, hvis dit barn ikke er tilfreds eller bliver det undervejs. Kan jeg også behandle, mens du ammer dit barn eller giver flaske.

3-4 behandlinger er oftest nok. Behandlingen vil støtte kroppen i den naturlige proces til fungere optimalt igen. Du kan også selv gøre noget for dit barn imellem behandlingerne. Jeg vejleder dig i nogle punkter, du selv kan bruge. Giver dig råd om at ændre noget i din kost, hvis du ammer, som måske kan have en virkning på din baby.

Har din baby mave problemer?

Jeg viser dig her, hvordan du selv kan give dit barn den første hjælp til at få ro i maven. De fleste tilfælde kan det hjælpe dit barn og sætte gang i maven.


Zoneterapi til baby og børn er godt til;

  • tilbagevendende mellemørebetændelse
  • uro. søvnproblemer
  • enuresis/ nattetisseri
  • allergi
  • svækket immunforsvar
  • mavekneb
  • refluks
  • m.m

Baby skriger

Jeg har opdateret kursus i zoneterapi til spædbørn, med stor opmærksomhed på børn med skrigeture, afførings problemer og andre baby symptomer. Ved du at hele mennesket er afspejlet i fødderne? Ved du at vi ved hjælp af lette tryk, kan frigive energierne , derfor løsnes blokeringerne, som din krop gemmer for at beskytte dig?

Der er lavet et forskningsprojekt af “zoneterapiens effekt på skrigeture hos spædbørn” i kan hente rapport her.

Der er ofte også tilskud/ dækning til zoneterapi, hvis i har tegnet forsikring til dækning af behandlinger i gennem arbejde eller lign. spørg i jeres selskab eller HR afdeling.


babymassage

Lær en mave massage. Få din E-bog her

Skriv dig på listen og få din e-bog tilsendt på mail!

Du bliver samtidig skrevet op på listen, hvor du modtager gode fif og tilbud fra klinikken.

Afmeldning kan ske til enhver tid. Ingen binding

Navn:
E-mail:

You have Successfully Subscribed!